Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kerspelpad 14

Wonen aan het Kerspelpad

Wonen aan het Kerspelpad in Stolwijk. Hier vind je drie woongroepen voor mensen met een ernstige verstandelijke of lichamelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag of mensen met een GGZ-achtergrond.

Ligging

Kerspelpad 14 is één huis met drie woongroepen voor volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking, meervoudige beperking en/of ouderdomsverschijnselen. Kerspelpad 14 is gelegen naast Kerspelpad 6, 8, 10, 12 en 16.

Begeleiding

De begeleiding richt zich vooral op verzorging en verpleging van bewoners en activiteiten die de zintuigen prikkelen. De activiteiten zijn in een activiteitenprogramma vastgelegd, dat tot stand komt in samenspraak met de cliëntvertegenwoordigers. ‘s Nachts is er een wakkere nachtdienst die met behulp van een uitluistersysteem snel kan reageren bij onrust.

Naast de vaste begeleiders kunnen er ook leerlingen, stagiaires en vrijwilligers werken. De begeleiders delen de zorg voor de bewoners samen met de verwanten door cliëntgericht en betrokken met elkaar een huiselijke sfeer en gemeenschapszin te creëren. Waar nodig kunnen de medewerkers een beroep doen op een gedragsdeskundige.