Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Deelnemers nemen afscheid van Gemiva locatie Uit de Kunst

Vrijdag 12 januari was de laatste openingsdag van de winkel van Gemiva locatie Uit de Kunst aan de Korevaarstraat in Leiden. Op vrijdag 26 januari namen de deelnemers met elkaar afscheid van de locatie.

Ondanks het dubbele gevoel was het een mooie en hele gezellige dag. Er was taart, patat en snacks van Bert, Italiaans ijs van de buurman en niet te vergeten de hele dag Radio Gemiva met mooie interviews en muziek.

Veel van de deelnemers kwamen al jarenlang naar Uit de Kunst. De één om lekkere dingen te bakken, de ander om kaarsen te maken en weer een ander om te keramieken. Ze hebben met elkaar genoten van de mooie plek en al het moois dat ze er konden maken. De deelnemers verhuizen naar een andere plek, maar de herinneringen blijven en die zijn zeker ook gevierd vrijdag de 26ste.

De groepen hebben stuk voor stuk goede relaties op weten te bouwen. Zo zijn er meerdere restaurants in Leiden die producten afnemen van de kook- en bakgroep. Het verhuizen van de groepen en daarmee de activiteiten zal daar geen verandering in brengen. Het enige verschil is de plek waar de deelnemers nu koken, bakken en de mooiste dingen creëren.

De kaarsen- en bakactiviteiten worden gecontinueerd bij Jottem in Oegstgeest (Louise de Colignylaan 29). De deelnemers van de keramiek- en schildergroep zetten hun werkzaamheden voort bij Hoeve Cronesteijn, Cronesteyn 1 in Leiden.

De kaarsengroep blijft bereikbaar via telefoonnummer 06 275 580 74. De kook- en bakgroep bereik je nog steeds op nummer 06 151 118 81. De schilder-/keramiekgroep tot slot blijft bereikbaar op 06 275 474 26.