Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Leren en ontwikkelen

Wat wil jij leren?

Leren doen we elke dag en overal. Het kan zijn dat je iets wilt leren over een bepaald onderwerp. Gemiva heeft de afdeling Leren & Ontwikkelen Cliënten (LO&C). Wij kijken naar wat je wilt leren. En waar je jezelf in wilt ontwikkelen.

Leren op een manier die bij je past

We ondersteunen jou op een manier die bij je past. Dit doen we door eerst met elkaar in gesprek te gaan. Daarna zorgen we voor een passend aanbod. Dit kan in de vorm van themabijeenkomsten, lesmateriaal of spelmateriaal. Ook kun je een portfolio vullen. Dit is een verzameling van jouw werken. Hierin kun je aangeven wat je wilt leren en geleerd hebt. De materialen zijn op maat gemaakt. Zo kan iedereen leren en ontwikkelen op eigen niveau en tempo.

Ambassadeur

Binnen Gemiva vinden wij het belangrijk dat medewerkers samenwerken met de cliënt. Daarom leiden we cliënten op tot ambassadeur. Wij doen dit met, door en voor cliënten. Deze ambassadeurs ondersteunen op evenementen, bij gemeentes of op banenmarkten. Zo kunnen zij geïnteresseerde mensen stimuleren om bij Gemiva te komen werken.

Ervaringsdeskundige

Een ervaringsdeskundige bij Gemiva is iemand die deskundig is geworden door eigen ervaringen in onze zorgsector. Ervaringen van cliënten en verwanten vinden we heel belangrijk. Zij leren om hun verhaal te vertellen tijdens een training. Deze ervaringsdeskundigheid helpt in de samenwerking tussen cliënten, verwanten en medewerkers. En verbetert de kwaliteit van de zorg.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Leren & Ontwikkelen Cliënten via:

  • Mariska van Klink: telefoon 06-29 02 41 27
  • Patricia van Velzen: telefoon 06-21 24 11 63

Zij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Of stuur een e-mail naar: lerenvoorclienten@gemiva-svg.nl

Flyer Leren & Ontwikkelen Cliënten