Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Privacy

Jouw gegevens

Om jou goed te kunnen ondersteunen, hebben we gegevens van je nodig. Met die gegevens gaan wij voorzichtig en vertrouwelijk om. We gebruiken ze alleen om zorg en ondersteuning te geven. En om verantwoording af te leggen.

Voor het verwerken, bekijken en geven van je gegevens zijn regels gemaakt. Die staan in het privacyreglement van Gemiva. Daarin staat bijvoorbeeld dat jij mag weten welke gegevens over jou gebruikt zijn. Je kan die aanvullen of verbeteren. En je kan ons vragen om gegevens van jou te verwijderen.

Jouw privacy

Wat is privacy? Hoe is jouw privacy bij Gemiva geregeld? Gemiva heeft een boekje in begrijpelijke taal gemaakt over het delen en beschermen van jouw gegevens bij Gemiva: Jouw Privacy Boek. Dit boekje kan je zelf of met je begeleider gebruiken.

Meer uitgebreide informatie vind je in Persoonsgegevens cliënten.

Persoonsgegevens cliënten

Regelingen

In het privacystatement staat hoe we aankijken tegen privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Voor het verwerken, gebruiken en geven van deze informatie geldt ons privacyreglement. In het register van verwerkingen lees je welke gegevens we verzamelen, met welk doel en wie die gegevens kunnen zien.

Heb je vragen over deze regelingen? Neem dan contact op met hennie.blok@gemiva-svg.nl.

Meer informatie

Toestemming beeldmateriaal

Als we foto's of filmpjes willen gebruiken waar jij op staat, dan vragen we vooraf of jij dat goed vindt. Hiervoor teken je een toestemmingsformulier. Tenzij het om een 'openbare gebeurtenis' gaat en het vragen van toestemming niet goed mogelijk is.

Toestemmingsformulier