Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gelderhof

Je stapt binnen bij Gelderhof, een fijne woonlocatie en een thuis voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Je ruikt de heerlijke maaltijd die wordt bereid en hoort gitaargeluiden en zingende mensen vanuit het Trefpunt. Je stapt je eigen appartement binnen. Hier kan je uitrusten. De toegewijde zorg maakt dat je energie overhoudt voor een ontspannen avond. Je hebt niet alleen een fijn huis, maar een plek waar je écht thuis kunt komen.

Sfeerimpressie

Voor wie?

Gelderhof verwelkomt volwassenen van uiteenlopende leeftijden met niet-aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijke beperking. Er kunnen 21 mensen wonen op deze locatie.

Om in aanmerking te komen voor een appartement op Gelderhof, heb je een beschikking of indicatie nodig. Heb je hier vragen over? Wil je weten wat er in jouw situatie van toepassing is of heb je hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie of beschikking? Stel je hulpvraag! Wij helpen je graag.

Meld je aan

Begeleiding

In Gelderhof is dag en nacht begeleiding aanwezig, inclusief een wakkere nachtdienst. De begeleiding is gebaseerd op jouw persoonlijke ondersteuningsplan. Elke bewoner heeft een persoonlijk begeleider als eerste aanspreekpunt. Hiernaast zijn er begeleiders, een verpleegkundige en een bewegingsagoog. Onze kok bereidt smakelijke maaltijden en onze huishoudelijke dienst zorgt voor een schone woonomgeving. Leerlingen, stagiaires en vrijwilligers zijn ook werkzaam op de locatie. Er is ook een belsysteem, zo is er altijd hulp binnen handbereik.

Gebouw en omgeving

Elke woning bestaat uit een eigen woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer met toilet, en heeft een eigen voordeur. Je hebt je eigen brievenbus. Er is een gemeenschappelijke tuin en het pand grenst aan een groen park. Op loopafstand vind je diverse winkels en andere voorzieningen.