Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Entrez

In het kort

Entrez is een lunchroom en cadeauwinkel in het centrum van Middelharnis. Een bijzondere winkel waar mensen werken met een verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking met soms bijkomende psychiatrische beperkingen en mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Een aantal cliënten hebben behoefte aan regulier werk, maar zijn hiertoe (nog) niet in staat. Met ondersteuning van begeleiders kunnen zij in de lunchroom en/of de cadeauwinkel/atelier werken.

Sfeerimpressie van Entrez

Activiteiten

De cliënten leren vaardigheden die zij nodig hebben om de diverse werkzaamheden te verrichten zoals; kassawerkzaamheden, klanten te woord staan, cadeaus inpakken en de winkel beheren.

In de lunchroom bedienen zij klanten, dekken de tafels, verzorgen drankjes en serveren de lunchgerechten en rekenen af. Cliënten die in de keuken aan het werk zijn maken bestellingen klaar, maken soep en bakken taart en koekjes. Dagelijkse hygiëne staat hoog in het vaandel bij Entrez.

Begeleiding

De cliënten krijgen bij hun werk ondersteuning van een vast team begeleiders. Iedere cliënt heeft een begeleider die het eerste aanspreekpunt is voor de cliënt en zijn achterban. Er kunnen bij Entrez ook stagiaires, vrijwilligers en leerlingen actief zijn.

Gebouw en omgeving

Entrez ligt in het centrum van Middelharnis en bestaat uit een winkel en een lunchroom. Achter in de winkel is een kaarsenatelier waar cliënten kaarsen maken voor de verkoop in de winkel. In de lunchroom kunnen klanten koffie, thee of frisdrank drinken en een lunch gebruiken. In de keuken achter de winkel bereiden de cliënten de consumpties en bedienen van daaruit de klanten.

De producten die in Entrez worden verkocht zijn door mensen met een beperking gemaakt en komen van verschillende werkplekken zoals zorgboerderij De Bonte Koe, activiteitencentrum D’n Duyt en Serviceteam Ebbe en Vloed.

Lunchen

Kom eens langs voor een lekkere lunch en proef onze heerlijke lunchgerechten. En als je er toch bent, kijk eens in onze winkel. Je vindt er vast en zeker een mooi, met de hand gemaakt, persoonlijk cadeau.

Entrez is open op maandag van 12.00 tot 15.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 15.30 uur.

Ligging